Inloggen
Wachtwoord vergeten

Vul hier het e-mail adres in waarmee u geregistreerd bent.

Wij zullen u een nieuw wachtwoord mailen indien uw E-mail bij ons bekend is.

Privacy statement

Inleiding
Socius Nederland B.V.is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke gegevens van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Socius Nederland B.V. houdt zich dan ook aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens en overige privacywetgeving stellen.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Socius Nederland B.V. Havinghastraat 32,  . In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens zijn de verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag.
 
Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening legt Socius Nederland B.V. Havinghastraat 32, 1817 DA te Alkmaar gegevens vast. Dit is het geval wanneer u zich inschrijft voor de Socius Cilculaire, gebruik maakt van onze (interactieve) diensten, een internet Socius account (profiel) heeft, uw interesse opgeeft of op andere wijze uw belangstelling kenbaar maakt, of anderszins contact heeft met Socius of haar leden. Bij de gegevens over u gaat het om gegevens zoals contactgegevens, functiegegevens, opleiding,  en/of opgegeven interesses op de Socius profielen.

Socius Nederland B.V. gebruikt deze gegevens voor de uitvoering en de afhandeling van de betreffende overeenkomst en de interne bedrijfsvoering.

Uw e-mailadres
Indien u uw e-mailadres heeft opgegeven, bijvoorbeeld voor het ontvangen van de Socius Circulaire, dan kan deze gebruikt worden om u als klant te informeren over voor u relevante informatie en diensten van Socius Nederland. Als u hier geen prijs meer op stelt kunt u zich op ieder moment afmelden.

Afmelden
U kunt zich ten alle tijden afmelden voor de Socius Circulaire. Dit kan simpelweg via onze site of onderaan de Socius Circulaire die u via de e-mail ontvangt.

Klikgedrag en IP-adres
Op de websites van Socius Nederland B.V. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zonder dat deze de bezoekers identificeren. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Socius Nederland B.V. haar dienstverlening aan u steeds verder optimaliseren. 

Gebruik van Cookies  door Socius Nederland B.V.
Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die een website op uw computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee u websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer) om deze cookies op uw computer op te slaan. Er zijn twee soorten cookies. Sessiecookies worden weer van uw computer verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit. Permanente cookies blijven op uw computer staan, ook na afsluiting van uw webbrowser.
Socius Nederland B.V.  gebruikt cookies om het navigeren in de website te vergemakkelijken, om het gebruik van de website te kunnen analyseren en om daarmee de website te kunnen optimaliseren. Maar ook als u ingelogd bent op socius.nu kan uw gebruikersnaam bewaard worden in een cookie.

Hoe kunt u cookies weigeren?
U bent altijd gerechtigd om cookies te weigeren. U kunt daarvoor uw webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Mozilla Firefox) instellen om alle cookies of slechts bepaalde cookies te weigeren (raadpleeg daarvoor de handleiding van uw webbrowser). Als u cookies weigert is het mogelijk dat bepaalde diensten niet voor u beschikbaar zijn.
 
Socius Nederland B.V. en andere websites
Op de site Socius.nu treft u hyperlinks aan van Socius leden en andere websites. Socius Nederland B.V. kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.
 
Wijzigingen
Socius Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van Socius Nederland B.V.
 
Dit document is voor het laatst gewijzigd op: 1 januari 2011


Copyright © Socius.nu. All rights reserved   |   Home   Disclaimer   Privacy   Algemene voorwaarden